Дознај повеќе за нас

Квалитетно и произведено во Италија од 1958 година. Во континуирана еволуција и иновација.

Portioli

Нашите продукти

1

Кафе

2

Трговија

3

Кафемати

4

Маркет

5

Рекламирање

Нашата приказна преку генерациите

Трансформација на нашето лого низ годините

Посетете не!

Понеделник – Петок:
8:00 am – 16:30 pm

Сабота:
10:00 am – 14:00 pm

Социјални мрежи

Локација